(10 GAMBAR) MAJLIS PERSANDINGAN MILA JIRIN DAN SUAMI

| 21/12/2015 | 0 Comments
  • Sumo

majlis-persandingan-mila-jirinMajlis Persandingan Mila Jirin bersama pasangan, Ahmad Ailis berlangsung penuh meriah di Dewan Mutiara Hotel TH. Majlis itu dihadiri lebih 2,000 tetamu termasuk sanak saudara, kenalan dan peminat.

MAJLIS PERSANDINGAN MILA JIRIN DAN SUAMI | Mila dan suami, Ahmad Ailis tiba di dewan menaiki kereta mewah, disambut paluan kompang dan penari kebudayaan Seri Lembayung Sari.

Segak bergaya dengan busana songket berwarna ungu, pasangan pengantin masuk ke dewan persandingan sambil diiringi bacaan selawat. P

asangan itu sebelum ini diijabkabulkan di Kuala Lumpur 11 November lalu, oleh Imam dan Penolong Pendaftar Pernikahan, Masjid Jamek Batu 12 Puchong, Ustaz Mohamed Zainal Khamis dengan Mila diwalikan bapanya sendiri, Jirin Burhan.

Ahmad Ailis menyerahkan mas kahwin berupa wang tunai RM1,001 berserta wang hantaran RM23,128.70 dengan pengantin lelaki memberi lima dulang hantaran dan dibalas tujuh dulang oleh pihak perempuan.

Juara Akademi Fantasia musim ke-5, Norsyamilla Jirin bersama pasangan Ahmad Ailis Mohamed Mustapha, Majlis persandingan mereka di Dewan Mutiara TH Hotel, Bayan Lepas, Pulau Pinang.

1

9

7

6

5

4

3

Juara Akademi Fantasia musim ke-5, Norsyamilla Jirin bersama pasangan Ahmad Ailis Mohamed Mustapha, Majlis persandingan mereka di Dewan Mutiara TH Hotel, Bayan Lepas, Pulau Pinang


Tags: , , , , , ,

Category: HIBURAN

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *