(16 GAMBAR) TERKINI AAISYAH DHIA RANA YANG SEMAKIN COMEL

| 27/07/2016 | 0 Comments
  • Sumo

aaisyah-dhia-ranaAnak perempaun Rozita Che Wan iaitu Aisyah Dhia Rana yang kini berusia 18 bulan terus mencuri tumpuan masyarakat. Aaisyah  sangat pandai bergaya di hadapan kamera sambil mengenakan kaca mata serta beg tangan mewah. Pendek kata, kalah super model terkenal!

GAMBAR TERKINI AAISYAH DHIA RANA YANG SEMAKIN COMEL | Che Ta sendiri mengakui Aaisyah sememangnya suka bergaya. Bahkan, katanya, Aaisyah juga lebih teruja apabila dibawa mengunjungi kedai beg tangan berbanding kedai permainan.

“Aaisyah memang suka bergaya, sebab itu ramai yang nak ambil gambar. Dia juga suka kasut bertumit dan hanya mahu berjalan. Lagi satu, dia kalau masuk kedai mainan ‘macam tikus tengok besi’. Tengok sahaja. Tak tahu nak buat apa. Dia tak suka dan tak ada mainan. Tetapi, apabila masuk kedai beg, dia tengok macam, ‘mana satu aku nak beli’. Kalau dia dapat beg tangan dan kasut, itu cukup dah,” katanya.

Pada masa sama, isteri kepada pelakon, Zain Saidin ini memberitahu, Aaisyah juga gemar menari dan menyanyi. Rentetan itu, pelakon drama bersiri Kak Marr ini berhasrat untuk menghantar anaknya itu ke sekolah bermula Ogos ini. Katanya, sekolah berkonsepkan ‘playschool’ itu akan membolehkan anaknya berinteraksi dan bergaul dengan kanak-kanak sebaya.

“Dia dah pandai bercakap, contohnya Selamat Hari Raya, mummy, daddy, kasut, beg, baca ABC dan sebut nombor 1 hingga 10. Saya juga bertutur dengan jelas pada Aaisyah, sebab itu dia tak pelat. Tapi yang paling dia suka ialah menari dan menyanyi lagu Sakitnya Tuh Di Sini. Sebelum tidur pun, dia siap menyanyi lagu Twinkle Little Star. Selepas ini, mana yang dia tidak sempat menyanyi, boleh cikgunya ajarkan,” katanya.

SM doakan Aaisyah terus membesar dengan sihat dan menjadi anak solehah! Berikut beberapa gambar terkini Aaisyah buat tatapan anda.

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

Incoming search terms:

  • gambar bogel terbaru
  • gambarbogelterbaru

Tags: ,

Category: HIBURAN

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *