(25 GAMBAR) MAJLIS AQIQAH ADAM DAN ANAS ANAK ASHRAF MUSLIM

| 29/07/2016 | 0 Comments
  • Sumo

gambar-majlis-aqiqah-adam-anas-anak-ashraf-muslimBaru-baru ini, pelakon Ashraf Muslim telah mengadakan majlis aqiqah buat dua anak lelakinya, Adam Ashraf iaitu anak isteri kedua bersama Wan Sakinah dan juga Anas Ashraf, anak isteri pertama bersama Noor Dayana.

GAMBAR MAJLIS AQIQAH ADAM DAN ANAS ANAK ASHRAF MUSLIM | Majlis tersebut berlangsung secaran sederhana tetapi meriah di Zam Zam Cafe & Satay Club. Majlis itu dihadiri ahli keluarga dan teman rapat pasangan ini.

“Alhamdulillah, dengan izinNya, Majlis Akikah untuk dua orang anak lelaki saya Adam Ashraf dan Anas Ashraf berjalan dengan lancar seperti yang dirancang.

“Diharap semua yang menbantu akan terus success. Dan akhir sekali, jutaan Terima Kasih buat tetamu yang sudi hadir memeriahkan majlis dan diharapkan kalian sudi mendoakan Adam & Anas menjadi anak yang soleh. InsyaAllah,” ujar Ashraf di laman IGnya.

Untuk rekod, Adam dilahirkan pada 14 September tahun lalu manakala Anas pula dilahirkan pada 10 Disember tahun yang sama juga.

Berikut SM kongsikan beberapa gambar sekita majlis yang telah dirakamkan oleh jurugambar rasmi mereka iaitu helloadel.co.

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

18

19

20

21

22

23

24

25

Incoming search terms:

  • ashrafmuslim

Tags: ,

Category: HIBURAN

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *