(7 Gambar) Serius Cantik Ummi Nazeera Berhijab Penuh!

| 03/09/2014 | 0 Comments
  • Sumo

Sudah agak lama kita tidak mendengar kisah pelakon Ummi Nazeera. Tambahan pula sejak mengenakan hijab sepenuhnya diakui selebriti kecil molek ini agak menjauhkan diri dari media dan ramai melihat tindakan beliau ini sebagai sengaja mahu mendiamkan diri dari dunia hiburan.

1Memetik sumber GUA, Ummi Nazeera menolak dakwaan itu dengan berkata beliau kini masih ada dalam dunia hiburan dan masih berlakon namun agak selektif dengan watak yang perlu dibawakan supaya selari dengan imej dirinya ketika ini.

“Saya dapat beberapa tawaran tapi saya tidak menerimanya. Kalau diimbas semula pun, sebelum ini juga saya agak selektif dalam memilih watak. Saya melihat kepada karakter yang ditawarkan, adakah ianya boleh saya bawakan atau tidak dengan saya. Jika saya sudah bersetuju, saya pastinya akan memainkan watak itu dengan sehabis baik,“ jelasnya.

Beliau juga ditanya tentang keputusan beliau untuk menjauhkan diri dari media. Ini jawapan beliau.

“Bagi saya, secara jujurnya saya tidak mahu ketika saya mula-mula berubah, saya dekat dengan media, perkara itu seakan ‘kacau‘ saya. Saya takut akan timbul perasaan riak pula. Jadi, saya fikirkan biarlah semuanya jadi dengan perlahan-lahan,“ ujar Ummi lagi.

Jom lihat beberapa keping lagi gambar Ummi Nazeera yang berhijab penuh. Serius lawa!

2

3

4

5

6

7

Incoming search terms:

  • ummi nazeera seksi
  • umi nazirah

Tags: , , , ,

Category: HIBURAN

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *