(9 GAMBAR) MAJLIS SAMBUTAN HARI JADI NEELOFA KE-25

| 12/02/2014 | 0 Comments
  • Sumo

Ketika orang ramai sibuk mengkritik fesyen pelik Neelofa di Anugerah Meletop Era 2014 pada Sabtu lalu, namun tidak ramai tahu bahawa hari tersebut adalah hari ulangtahun kelahirannya yang ke-25.

harijadi neelofa1

Satu sambutan meraikan ulangtahun kelahiran beliau yang juga kejutan telah diadakan oleh ibu Neelofa sendiri di One World Hotel, Bandar Utama yang dihadiri oleh rakan terdekat, ahli keluarga dan rakan rakan media.

Memetik sumber Harian Metro, Neelofa mengakui yang sebelum ini ianya merupakan satu cita cita untuk mendirikan rumahtangga pada usia 25 tahun namun selepas muhasabah diri nampaknya niat itu telah diperbetulkan.

“Saya muhasabah diri. Baik jangan kahwin dulu jika belum bersedia kerana perkahwinan adalah fasa kehidupan yang lebih mencabar, selain membabitkan tanggungjawab yang besar. Ia bukan perkara boleh dibuat main-main. Kalau boleh, biarlah berkahwin sekali seumur hidup”

“Saya mahu mencari duit sebanyak yang boleh. Apabila semua impian saya tercapai, barulah boleh fikirkan soal kahwin,” tambahnya lagi yang baru sahaja pulang dari Amerika Syarikat selepas menamatkan kursus lakonan di sana.

Tahniat buat Neelofa. SM doakan Neelofa terus berjaya dan mencapai matlamat. Jom layan beberapa keping gambar menarik sambutan hari jadinya:-

harijadi neelofa13

harijadi neelofa12 harijadi neelofa11 harijadi neelofa9

harijadi neelofa5

harijadi neelofa3

harijadi neelofa2

harijadi neelofa4

Incoming search terms:

  • neelofa seksi dollah superstar
  • neelofa seksi
  • neelofa 2014

Tags: , , ,

Category: HIBURAN

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *