(GAMBAR) HANEZ SURAYA DAN ROMIE TERSEBAR, BAKAL BERTUNANG?

| 02/01/2015 | 0 Comments
  • Sumo

Nampaknya belum reda lagi kontroversi yang melanda pelakon Hanez Suraya. Sebelum ini Hanez Suraya ada memberikan pengakuan pada sebuah akhbar sekitar November yang lalu yang beliau kini sudah tidak bersama dengan kekasih kontroversinya, Romie namun terus berhubung sebagai seorang kawan.

Hanez-Suraya-Romie-Bakal-Bertunang-Sabtu-IniTerbaru, memetik sumber portal Rotikya ada sumber memaklumkan kyang pasangan Hanez Suraya dan Romie kini sudah kembali bersama selepas dilihat mesra keluar bersama di sebuah pusat membeli belah terkemuka di Kuala Lumpur.

Dua keping gambar yang diambil pada 1 Januari 2015 ini menunjukkan yang pasangan ini duduk bersama menikmati makan tengahari di salah sebuah restoran di sana dan khabarnya siap makan bersuap sesama mereka, amboi nasib baik tidak dirakam kamera.

(GAMBAR) HANEZ SURAYA DAN ROMIE TERSEBAR, BAKAL BERTUNANG? : Dalam perkembangan berkaitan, seorang peminat hiburan di forum Cari tampil dengan maklumat mengatakan yang Hanez Suraya dan Romie bakal melangsungkan majlis pertunangan di bandar Seremban pada 3 Januari bersamaan hari Sabtu ini.

Hanez Suraya yang kami tidak menafikan atau mengiyakan berita di atas dan enggan memberikan komen lanjut tentang hubungan beliau kini bersama Romie.

35-Hanez-Suraya-Romie-Bakal-Bertunang-Sabtu-Ini-

36-Hanez-Suraya-Romie-Bakal-Bertunang-Sabtu-Ini-

p.s: kahwin terus je la.. huhu


Tags: , ,

Category: HIBURAN

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *