(GAMBAR) SHERA AIYOB KINI BERTUDUNG, KONGSIKAN SEDIKIT KISAH DISEBALIK PENGHIJRAHAN ITU

| 08/12/2014 | 0 Comments
  • Sumo

Shera Aiyob Kini Bertudung -Selesa Penampilan Baru -sensasimalaysiaIsteri kepada Zahiril Adzim, Shera Aiyob kini sudah mengenakan tudung sepenuhnya selepas kesemua gambar beliau tidak bertudung sudah dipadam di laman sosial. Rata-rata peminat yang suka dengan penampilan terbaru Shera Aiyob itu dan melalui Utusan Malaysia hari ini, beliau kongsikan sedikit kisah disebalik penghijrahan itu.

KONGSIKAN SEDIKIT KISAH DISEBALIK PENGHIJRAHAN: Pelakon ini berkata yang keputusan untuk bertudung penuh ini diambil baru baru ini sahaja & tidak ramai yang mengetahuinya dan apabila ditanya jika ada peristiwa istimewa yang berlaku mendorong keputusannya itu, ini jawapan beliau.

“Tidaklah, tiada apa berlaku sebelum saya membuat keputusan ini. Tetapi perasaan itu memang ada sudah lama, cuma baru sekarang ia berlaku. Memang saya bersyukur sangat mungkin ini janji yang sudah tertulis yang saya akan mengenakan tudung sekarang,” ujarnya.

Shera Aiyob turut berkata yang suaminya Zahiril Adzim tidak memaksa untuk beliau berubah kerana percaya perubahan perlu datang dari diri sendiri.

“Dia tidak ada cakap apa-apa, cuma saya tahu memang dia juga nantikan keadaan ini sudah lama. Mungkin ini doa dia dan saya juga. Kali pertama saya mengenakan tudung ketika keluar rumah dia cuma tanya, betul ke? Bila saya cakap ya, dia hanya senyum,” tambahnya lagi.

Jom lihat beberapa foto lagi gambar Shera Aiyob bertudung, makin ayu!

Shera Aiyob Kini Bertudung-Selesa Penampilan Baru-sensasimalaysia 3

Shera Aiyob Kini Bertudung-Selesa Penampilan Baru-sensasimalaysia 4

Shera Aiyob Kini Bertudung-Selesa Penampilan Baru-sensasimalaysia 5

Shera Aiyob Kini Bertudung-Selesa Penampilan Baru-sensasimalaysia 6

Shera Aiyob Kini Bertudung-Selesa Penampilan Baru-sensasimalaysia 7

Shera Aiyob Kini Bertudung-Selesa Penampilan Baru-sensasimalaysia-2

Incoming search terms:

  • gambar shera aiyob

Tags: , , , , , , , , , ,

Category: HIBURAN

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *