‘HALKUM’ KEKASIH BARU SHAHZ JASZLE JADI BAHAN LAWAK?

| 22/04/2014 | 1 Comment
  • Sumo

Pelakon Shahz Jaszle sudah pun memutuskan pertunangannya dengan Redzwani Puteri. Namun ia sedikitpun tidak mengejutkan. Malah tidak hairan apabila Shahz Jaszle dilaporkan sudah pun mempunyai teman wanita baru.

imageResize

Terbaru, Portal Murai dan Astro Gempak ada menyiarkan kisah Shahz Jaszle dengan kekasih barunya itu yang bernama Hanis Husna. Dalam laporan tersebut, Hanis Husna telah mengesahkan di Instagram miliknya bahawa Shahz Jaszle sudah pun putus tunang.

Namun timbul cerita yang lucu apabila ada memperkatakan tentang ‘halkum’ Hani Husna. Nampak kelakar sebab kita semua tahu bahawa halkum ini hanya akan ada pada manusia berjantina lelaki tetapi apabila kelihatan pada seorang wanita, ianya menjadi lucu dan menimbulkan persoalan lain.

Menerusi gambar diatas, anda akan perasan menerusi bulatan merah bahawa kelihatan sesuatu tersembul di leher kekasih Shahz Jaszle yang kelihatan seakan halkum. SM tak mahulah timbulkan apa persoalan lain itu, lagipun kita sendiri tidak pasti sama ada itu halkum atau apa, jadi jangan memandai nak buat spekulasi.

Selain komen pasal halkum, rata-rata komen turut mengkritik tindakan Shahz Jaszle yang terlalu cepat bertukar kekasih ibarat menyalin baju. Apapun tunggu sahajalah jawapan dari Shahz Jaszle sendiri ye.

sumber: murai.com

Incoming search terms:

  • gambar lawak terbaru
  • gambar lawak terbaru 2014

Tags: , , , , , , ,

Category: HIBURAN

Comments (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. women says:

    Hahaha..yelh de halkum gurl ni

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *