IBU DIMAKI SELEPAS TUNTUT HUTANG, INI RESPON IBU SELEPAS ITU

| 26/04/2016 | 0 Comments
  • Sumo

1Susulan gambar perbualan Whatsapp yang menjadi viral tentang seorang individu yang dimaki selepas menuntut hutangnya sendiri, ini adalah kisah selanjutnya.

Anak wanita tersebut dikhabarkan mengalami  beberapa penyakit kronik. Oleh kerana itu, dia cuba meminta kembali wang yang pernah dipinjamkan kepada sahabatnya. Namun, apa yang dialaminya ‘ibarat susu dibalas dengan tuba’.

2

Luahan si Ibu selepas itu…

Awak cakap takde duit ..
Tapi boleh pergi melancong kat Thailand.. Bila saya mintak dan tuntut hak saya… Awak cakap apa?? Awak nak tunggu anak saya nazak sekali lagi baru awak nak bayar hutang-hutang saya ? Awak seseolah mendoakan…

Takpe lah…
Anggaplah kita tak pernah kenal…
Awak bukan kawan saya lagi…
Saya berlembut, saya mengalah tapi awak maki-maki , caci-caci saya alasan sebab serabut saya duk call or Whatssup awak… Mungkin nak kena melutut baru dapat hak saya balik.

“Tataplah Gambar Anak Saya…”

4

3

Awak ingat ye… Saya tak pernah halal walaupun satu sen, harini awak buat saya, kifarah itu pasti ???????? Awak buat saya. Saat anak saya diuji. Awak block whatssup saya tapi awak masih friend Di Fb saya, saya harap awak baca…

Terima kasih diatas cacian tu …
Tataplah gambar anak saya … Semoga Allah bukak pintu hati awak wahai insan yang pernah bernama ‘Sahabat’

5

Jika anda ingin membantu, boleh hulurkan sumbangan kepada beliau.

6

Sumber: OhMedia


Tags: ,

Category: INFO SEMASA

Leave a Reply