LELAKI KANTOI ONANI DI KEDAI BUKU SOLARIS DUTAMAS? (VIDEO)

| 27/07/2017 | 0 Comments
  • Sumo

Wah, ada juga jenis gersang macam ni? Tindakan seorang lelaki yang berani mati beronani di belakang seorang wanita berusia 40 tahun sempat dirakam oleh kamera kedai buku berkenaan.

Melalui sebuah video berdurasi 53 saat, lelaki tersebut kelihatan berlegar-legar sambil memegang sebuah buku. Namun buku itu bukanlah bertujuan untuk dibaca. Sebaliknya dijadikan sebagai ‘perisai’ untuk menutupi kegiatan tidak bermoralnya.

Lelaki tersebut kelihatan terlalu sibuk membuka zip seluar sambil mengeluarkan alat sulitnya. Menyedari wanita tersebut terlalu sibuk dengan apa yang ada dihadapannya, lelaki tidak guna ini mengambil peluang untuk mula menggosok kemaluannya di belakang wanita berkenaan.

Ia tidak mengambil masa yang terlalu lama dan menerusi rakaman CCTV kedai tersebu ia hanya mengambil masa dalam 15 saat sahaja! Setelah puas, lelaki berbaju hitam dan berseluar jeans itu segera beredar ke tepi lalu bergerak untuk tinggalkan tempat tersebut.

Melalui sebuah rakaman, mangsa memberitahu dia langsung tidak menyedari apa yang terjadi sehinggalah dia bangun dan terasa basah di bahagian belakangnya.

Menurut laporan portal Sin Chew, kejadian ini berlaku di Solaris Dutamas dan wanita tersebut sebenarnya sedang menunggu suaminya di sebuah kedai buku bahagian kanak-kanak.

Suami kepada mangsa yang merupakan seorang peguam berpangkat Datuk berusia 38 tahun mengambil keputusan untuk berkongsi apa yang terjadi kepada isterinya sebagai langkah berjaga-jaga buat semua orang setelah gagal menjejaki lelaki tersebut.


Tags: , , , , , ,

Category: INFO SEMASA

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *