NEELOFA KEMUKAKAN BUKTI, SANGKAL DAKWAAN DITANGKAP KHALWAT DENGAN VVIP?

| 07/01/2014 | 0 Comments
  • Sumo

Sebelum ini kita dikejutkan dengan pelakon dan pengacara popular, Neelofa ditangkap khalwat kononnya dengan seorang VVIP. Neelofa terpaksa menjawab persoalan ramai pihak tentang isu tangkapan khalwat yang tidak wujud dek kerana ramai yang tidak percaya.

bukti2

Agaknya tidak mahu reputasinya rosak, Neelofa memuatnaik gambar resit penerbangannya ke Los Angeles melalui Instagramnya sebagai bukti yang tercatat tarikh pada hari kononnya beliau dituduh berkhalwat.  Neelofa turut membuat sedikit penerangan kepada mereka yang terus menerus memfitnahnya:-

buktiUntuk mereka yang menganggap yang kononnya sy “LARI” selepas dituduh dgn fitnah kes khalwat pada 26th Dec 2013. Ini adalah receipt sy yang tertera ISSUE DATE: 18Dec2013 TIME: 12.37pm Dan sekali lagi, kalau betul saya terlibat dgn tuduhan yg tak masuk akal itu, pastinya sy tidak dapat ke luar negara dan harus ditahan utk selesaikan kes tersebut. Bagi mereka yg memang mengikuti perjalanan kerjaya sy, cerita tentang sy mengambil short course in acting di New York Film Academy – LA campus dah mula keluar dari bulan October.

p/s: Masih kurang percaya, pergilah periksa sendiri kat JAIS.

 

Incoming search terms:

  • neelofa bogel
  • isu khalwat neelofa

Tags: , ,

Category: HIBURAN

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *