SELEPAS UMUM BUKA TUDUNG, UQASHA SENROSE BERTINDAK MUAT NAIK GAMBAR TIDAK BERTUDUNG?

| 30/08/2016 | 2 Comments
  • Sumo

uqasha-senrose-buka-tudungPelakon Uqasha Senrose semalam telah mengejutkan peminat industri hiburan tanah air apabila mengakui sudah membuka tudungĀ dan kembali ke imej asal.

GAMBAR TERKINI UQASHA SENROSE BUKA TUDUNG | Keputusan itu dibuat kerana beliau akui imannya tidak tetap sepanjang bertudung sejak tiga tahun lalu dan tindakan beliau berhijab sebelum ini hanya kerana kecewa selepas putus cinta.

GAMBAR-TERKINI-UQASHA-SENROSE-BUKA-TUDUNG

GAMBAR TERKINI UQASHA SENROSE BUKA TUDUNG

Uqasha juga sudah mula kongsi foto terbaru beliau bersama adik beradiknya dan seperti yang dijangkakan, beliau menerima pelbagai komen negatif dan kecaman daripada netizen.

Berikut antara komen netizen :-

1 2

Walaubagaimanapun, ada juga beberapa orangĀ  mendoakan yang terbaik buat Uqasha dan semoga beliau betul-betul berubah satu hari nanti.

Incoming search terms:

  • uqasha senrose terkini
  • uqasha senrose bukak tudung
  • tudung bukabuka
  • palakon malaysia uqasha senrose 2016 foto
  • gambar uqasha senrose 2017
  • artis bertudung buka tudung
  • Uqasha senrose Bersaman Suami
  • gambar2 uqasha senrose ketika bertudung
  • Gambar uqasha senrose bukak tudung
  • gambar uqash

Tags: ,

Category: HIBURAN

Comments (2)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Iskandar says:

    …allaaa…apa nak dihairankan,tengok namanya dah tau kemana ‘arahnya’…kan..kan

    • Carol says:

      You all tak layak nak menghakimi & attack dia just because dia dah tak berhijab. Funnylah … Dah tengok iman sendiri sampai mane ker? Layak ker nak jadi hakim walhal diri sendiri belum dihakimi lagi. Ingat… Nak ke syurga or neraka tu datang dari hati bukan pasal buka tudung atau tak ada tudung. Tunjukkan bukti yang semua wanita2 yang bertudung tu boleh ker syurga? tak da bukti kan? So you all pray for her not to condemn her. Funnylah you all di mata kami yang tengok semua comen tu> ha…

Leave a Reply